STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ

je  ,,sviraju pravi sirovi i beskompromisni rock’n’roll u koji su upakirani odlični, britki tekstovi”. Ovaj trio vraća vjeru u to da se u regiji itekako svira kvalitetan rock’n’roll” (dispet.org)

Straight Mickey And The Boyz su dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara koji su uticaje iz raznih stilova rocka stisnuli u prepoznatljiv i karaktera pun izraz.
Stilove i žanrove, poput hard rocka, punka, hard cora, garažnog rocka, funka pa čak i avant jazza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda koji bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije.
Od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rock tornado, Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti u živo.”

Aktuelnim singlom ,,Haos radi” najavljuju novi album. Debi nazvan jednostavno “Straight Mickey and the Boyz” objavljen je 2015. godine.

Author: Hillsup Team

Share This Post On